Zo’n 150 taxichauffeurs uit Haarlem dreigen toegangswegen te blokkeren tijdens de Dutch Grand Prix, die op zondag 27 augustus plaatsvindt. Dat schrijven de chauffeurs in een brief aan de gemeente Zandvoort. De taxichauffeurs zijn boos omdat ze van de gemeente geen doorlaatbewijs krijgen.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.