In het Haags Dierencentrum wachten veel dieren op een nieuwe baas. Wekelijks stellen we een van de bewoners aan je voor. Hopelijk heb jij een mandje voor Rain.

Rain, wat een superleuke, dwaze kat ben jij. Als je even je hok uit mag weet je van gekkigheid niet wat je moet doen. Je zit overal en nergens, probeert onderweg je buurman te plagen, helpt mee met de schoonmaak, pakt de krabpaal even mee en vangt heel behendig een stukje snoepstaaf.

Gelukkig van uitdagingen

Wat een energie zit er in dat lijf van jou. Het is buiten kijf dat jij heel gelukkig wordt van een familie bij wie veel te beleven valt en waar je meer dan genoeg uitdagingen hebt. Een tuin is een must waar je als een wervelwind doorheen kan waaien.

Toekomstige baasjes van Rain, jullie krijgen een huisgenoot die ervoor zorgt dat er geen sprake meer is van saaie momenten. Jullie zullen veel plezier beleven aan de idiote capriolen die hij uithaalt. Wat wel belangrijk is, is dat je de zijn lichaamstaal goed kunt lezen. Heeft hij ergens geen zin in, dan kan hij dat ook duidelijk laten merken. Dus voordat het zover is, weten jullie al: stop met waar je mee bezig was. Plaatsing bij kleine kinderen is dan ook geen optie.

Een andere kat in huis zal Rain leuk vinden, spelen, maar ook plagen en uitdagen. Daar moet de kat ‘die de meeste rechten heeft’ wel tegen bestand zijn, anders is het voor hem/haar niet leefbaar. Als Rain eenmaal in de tuin kan struinen, meer dan genoeg uitdaging heeft zal hij wellicht wat rustiger worden, maar beloven doen we niks.

Denk je dat je Rain een fijn thuis MET TUIN, veel uitdaging en gezelligheid kunt bieden, heb je het met je eventuele al in huis wonende kat overlegd (hij/zij moet echt tegen de ‘aanpak’ van Rain kunnen) en wil je kennismaken? Mail dan met [email protected] zet in het subject RAIN, vertel over je woon-/gezinssituatie, of je eerder katten hebt gehad of hebt en vergeet je telefoonnummer niet.

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Author

Comments are closed.