Struin jij tientallen Google-reviews af voordat je ergens gaat eten? Wij ook. Om het je makkelijk te maken, verzamelden we vijf bijzondere plekjes in Den Haag die op Google meer dan 4,6 sterren kregen op basis van tenminste 250 reviews. Staat jouw favoriete restaurant ertussen?

Falafel en Hummus

Op zoek naar iets vegetarisch? En ben je benieuwd naar gerechten uit het Midden-Oosten? Dan ben je bij Falafel en Hummus aan het goede adres. Aan de buitenkant lijkt dit een doodgewoon afhaalzaakje, maar volgens veel reviews is Falafel en Hummus in de Raamstraat een hidden gem.

Score op Google: 4,9 op basis van 740 reviews

Falafel en Hummus

Raamstraat 13, 2512 BX Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Yuzu

De bijzondere gerechtjes van Yuzu zijn geïnspireerd op de Japanse, Koreaanse en Chinese keuken. Er wordt gewerkt met lokale ingrediënten en dat proef je – als we de reviews moeten geloven. Je vindt dit restaurant op de Bierkade.

Score op Google: 4,7 op basis van 431 reviews

Restaurant Basaal

Misschien ken je ‘m al. Basaal is relatief nieuw maar veroverde al een plekje in restaurantgids Gault & Millau. Dat komt door de geweldige keuken, die streek- en seizoensgebonden is. Denk aan creatieve gerechten als mosselen met cider of lam met raapstelen.

Score op Google: 4,6 op basis van 391 reviews

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen

Dekxels

Aan de Denneweg bevindt zich restaurant Dekxels. De foto’s zien er verschrikkelijk gezellig uit. Op de menukaart staan allerlei verschillende kleine gerechtjes uit de Mediterraanse en Aziatische keuken. Check de taco op de foto hieronder bijvoorbeeld.

Score op Google: 4,7 met 704 reviews

Zebedeus

Wanneer je een rondje door Den Haag loopt, is de kans groot dat je Zebedeus tegenkomt. Het terras ligt direct naast de Grote Kerk. Een prachtige boom en gezellige lampjes nodigen je uit om er te gaan zitten. Maar ben je er weleens neergestreken? Volgens een heleboel reviewers is dat écht een aanrader!

Score op Google: 4,6 op basis van 827 reviews

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Comments are closed.