Pak de champagne en sterretjes erbij, want het lijkt al eind december bij Lidl. Op de broodafdeling van de supermarktvestigingen in Den Haag scoor je nu tijdelijk oliebollen. Wat?!

‘Ovenverse en rijkgevulde oliebollen met appelstukjes, krenten en rozijnen’. De bruine zoete ballen scoor je normaal gesproken rond de jaarwisseling. Sinds 3 augustus liggen ze naast de kaascroissants en pistoletjes.

Geen grapje

Meerdere mensen delen foto’s op Twitter over de (halflege) schappen met oliebollen. Heeft iemand een verkeerde bevoorrading gedaan? Of is het een verlate 1 aprilgrap? Zeker niet. Lidl-woordvoerder Marian Verheij vertelt aan het Noordhollandsdagblad: “Ook in de zomer houdt de Nederlander van een oliebolletje. De oliebollen zijn te verkrijgen bij alle Lidl-filialen op de bakkerijafdeling.”

Lees verder onder het Twitter-bericht >

Tijdelijk verkrijgbaar

Met alle regen van de afgelopen weken hebben we nogal een gek seizoen, maar met de stijgende temperaturen is de Haagse zomer nog niet voorbij. Dus ren naar een Lidl, koop een zak bollen en een fles bubbels. Gooi vervolgens je handdoek uit op het Scheveningse strand, tel ieder uur opnieuw af en proost met al je vrienden. Happy new summer!

De Lidl-actie is tijdelijk en de bollen kosten 0,49 euro per stuk. Marian Verheij: “Wil je nog een oliebol scoren, dan is enige haast geboden.”

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.