Geen zin om met meubels te sjouwen, maar wil je wel graag verhuizen? Dit is je kans! Deze woning in het Statenkwartier is in 2021 helemaal gerenoveerd en is heel luxe. Zo is er een lift aanwezig die je vanaf de entreehal van het gebouw afzet in jouw woning, er is een groot dakterras en misschien nog wel het allerfijnst: het appartement wordt gemeubileerd verkocht.

Iedereen heeft een eigen smaak, maar als je van nieuwbouw houdt dan past dit huis bij jou. En even serieus: je hoeft echt helemaal niks te doen buiten je spullen van het oude naar het nieuwe huis te verplaatsen. Verhuizen was nog nooit zo makkelijk!

Ingericht door een interieurstylist

De meubels, het interieur en de accessoires van dit huis zijn samengesteld door een interieurstylist en dat zie je. Alles past perfect bij elkaar en als je binnenstapt heb je het idee dat je binnenkomt in een huis dat zo van Pinterest is geplukt. Niet alleen de luxe is opvallend aan deze woning, maar ook de buitenkant is mooi. Waar de binnenkant nieuw schreeuwt is de buitenkant oud en statig. Sterker nog: de woning is een beschermd stadsgezicht.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >

Foto: Funda

Het dakterras

Dan komen we aan bij het volgende pluspunt aan deze woning: het grote dakterras met panoramisch uitzicht. Het dakterras is, net als de rest van het huis, tot in de puntjes verzorgt. Een parasol, een tuinset met heerlijke kussens, vlonders op de vloer en veel planten: hier kun je heerlijk genieten met vrienden en familie. Oja, als je wilt zonnen ben je op deze plek ook aan het goede adres. Er is namelijk naast een tuinset ook twee ligstoelen waar je heerlijk op kunt smeren en draaien.

De tekst gaat verder onder de afbeelding >

Foto: Funda

De ligging

Het appartement ligt in het Statenkwartier en heeft diverse faciliteiten op minder dan tien minuten afstand. Zo kan je voor boodschapjes terecht bij winkelgebied de Frederik Hendriklaan, voor een wandeling door het bos ga je naar de Scheveningse Bosjes en even geen zin om te zonnen op het dakterras? Het strand van Scheveningen is op minder dan tien minuten fietsafstand.

Hoeveel mag dat kosten?

Je moet wel flink betalen als je in dit door een interieurstylist ingerichte appartement wilt intrekken. Voor dit in 2021 gerenoveerde huis met 135 vierkante meter woonoppervlakte, twee slaapkamers, een luxe badkamer, een keuken met een kookeiland en een groot dakterras betaal je 1.050.000 euro.

Meer plaatjes

Kan jij ook geen genoeg krijgen van dit appartement? Bekijk dan hieronder nog meer foto’s van deze parel.

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.