Aan de rand van het Zuiderpark, met prachtig uitzicht op natuur, vind je restaurant LOSH: een ware hotspot voor mediterrane gerechten. Geniet van een culinaire reis op een van de mooiste plekken van Den Haag. En heb je geen zin om het hele park door te lopen? Daar heeft dit restaurant een oplossing voor.

Pure gerechten

LOSH staat voor puurheid, authenticiteit en kwaliteit. Seizoensproducten hebben de hoofdrol op de menukaart. Vrijwel alle gerechten zijn volledig huisgemaakt. De koks van LOSH zijn creatief, zonder de roots van de mediterrane gerechten te verliezen. Je kunt bij LOSH terecht voor ontbijt en lunch van 09.00 uur tot 14.00 uur. In de avond is het restaurant open voor a la carte diner vanaf 16.00 uur. Er is een prachtige eetzaal binnen en een zonovergoten terras.

Lees verder onder de foto >

foto: LOSH

Shuttlebus

Voor wie zin heeft in een mooie wandeling is de route vanaf de rand van het park naar het restaurant heel mooi. Liever niet te veel lopen? Daarvoor heeft het restaurant een eigen gratis shuttlebus die je oppikt bij de ingang van het park. Je wordt voor de deur van het restaurant afgezet. Dat is pas service!

Bijdragen aan de wereld

Bij LOSH geniet je naast de heerlijke gerechten vooral van de prachtige omgeving. Eigenaar Fatih wil zijn steentje bijdragen aan het behouden van die mooie natuur. “Daarom planten wij onder andere bomen over heel de wereld. Dat is wat ons betreft de oplossing om klimaatverandering tegen de gaan en biodiversiteit te herstellen”, vertelt hij. Je kunt bij LOSH dus koolstofvrij dineren!

Lees verder onder de foto >

foto: LOSH

“We doen zoveel mogelijk om de leefomgeving van mens en dier te koesteren. Naast bomen planten en CO2 compenseren zetten we ons daarom in voor meerdere goede doelen, zoals het bouwen van waterputten en het bijdragen aan weeshuizen en educatieve projecten.”

Lees verder onder de video >

Hapje eten?

Ook een keertje ontbijten of dineren bij LOSH? Neem vast een kijkje op de menukaart of reserveer direct via de website.

Comments are closed.