Goede temperaturen, zon en weekend: kan het nog beter? Jazeker! Een gezellige activiteit doen in jouw vrije tijd maakt het waarschijnlijk nog leuker. Je kan naar een zomermarkt op het strand of moedig ons eigen ADO Den Haag aan tijdens de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Alle weekendtips lees je hieronder.

Beach Parade

Aanstaande zaterdag organiseert BLOW Beach House een Beach Parade met allerlei marktkraampjes van Haagse ondernemers, activiteiten, entertainment, kunst en veel gezelligheid. De markt is van 11.00 tot 19.00 uur en het entertainment is tot middernacht. En het allerleukst van alles: het is helemaal gratis!

100-jarig bestaan de Put

Natuurbad De Put in Rijswijk viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Het meer van Te Werve, zoals het wordt genoemd, bestaat dit jaar 100 jaar en dat moet gevierd worden. Het zwembad draait al jaren op vrijwilligers en donaties. Nu organiseren ze Tour de Put, waarbij deelnemers zwemmen tegen een bedrag van tien euro. Zo steunen ze het zwembad en kunnen ze meedoen aan een leuke zwemtocht. Er zijn diverse zwemafstanden voor recreanten en er wordt ook een wedstrijdtocht van 1000 meter gezwommen. Het inschrijven is helaas al gesloten, maar je kan wel gaan aanmoedigen. Dit is helemaal gratis.

Strand bioscoop

Hudson Beach op Strand Zuid organiseert iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond een filmavond op het strand. Neem een kleedje mee of bekijk de film vanuit een luxe loungebed. Vrijdag staat Pirates of the Caribbean: the curse of the black pearl op de planning en voor zaterdagavond de film cocktail. De entree is gratis, dus waar wacht je nog op! Reserveer hier een plekje.

ADO Den Haag

Voetbalfanaten opgelet! Vrijdag speelt ADO Den Haag in ons eigen stadion tegen Roda JC. Voetbal, een pilsje en heel hard juichen: niks is beter dan dat, toch? De wedstrijd begint om 20.00 uur en tickets zijn hier verkrijgbaar.

Zomerconcert Haagse stadswijngaard

Op vrijdag 18 augustus om 19.00 kan je genieten tussen de rijpende druiven van heerlijke akoustische muziek. In samenwerking met Hummingbird Music worden er een aantal zomerconcerten georganiseerd in de Haagse Stadswijngaard. Het duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Er is een bar waar je in de pauze hapjes en drankjes kan kopen. Tickets kosten zeven euro.

Rrrollend Den Haag

Rrrollend is dé plek voor eten, drinken en een groot portie vermaak. Het foodfestival biedt naast een grote verscheidenheid aan eten ook entertainment. Van vervelen is geen sprake met al jouw favoriete mensen om je heen en ’s avonds laten de dj’s hun vrolijkste plaatjes horen. Van 18 tot 20 augustus staat het festival op het Lange Voorhout en de entree is gratis. Dat is nog eens leuk weggaan!

Medina Festival

Van 11.00 tot 21.00 uur kan je cultuur snuiven op het Medina Festival. Het festival is een multiculturele feest waar mensen van allerlei werelddelen bij elkaar kunnen komen om te genieten van verschillende soorten kraampjes, muziek en eten. Entree kost vijf euro. Lees hier meer informatie.

MirchiFest

MirchiFest is het eerste Desi/Hindi festival van Europa. Het staat gepland op zaterdag 19 augustus en de organisatoren schrijven er dit over: “Het zal een onvergetelijke ervaring bieden met een line-up van gerenommeerde artiesten uit de Desi-muziekwereld.” Op het podium zullen artiesten zoals Yo Yo Honey Singh, Mickey Singh, F1rstman, Arjun, Juggy D, Dyna, Panjabi Hit Squad, EZU, Tasha Tah, Hosai, Puri, H Dhami en D8 verschijnenHet festival duurt van 12.00 tot 23.00 uur en een ticket is verkrijgbaar vanaf 49,95 euro.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.