In de zogeheten zero-emissiezones in de binnensteden mogen vanaf 2025 stapsgewijs geen busjes en vrachtwagens meer komen die CO2 uitstoten.Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Zero-emissiezones bezorgen gemeenten en ondernemers kopzorgen. Een vol stroomnet, hogere kosten en onvoldoende laadplekken vormen daarbij de belangrijkste knelpunten. Volgens branchevereniging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) deelt het georganiseerd personenvervoer dezelfde zorgen. “Waar moet ik laden?”

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.