Leerlingen in Lingewaard die gebruikmaken van het leerlingenvervoer, ondervinden geen hinder meer van het faillissement van het Arnhemse taxibedrijf Van Raaij. Dat laat een woordvoerder van de gemeente desgevraagd weten tegenover TaxiPro. Van Raaij verzorgde als onderaannemer, onder de vlag van Munckhof, het leerlingenvervoer voor zeventien scholieren, die door het faillissement in een klap niet meer van en naar school konden worden gebracht.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.