Het is weer zover: het survivalprogramma Expeditie Robinson gaat van start. In deze jubileumeditie doet ook een stadsgenoot mee. Jubileumeditie? Jazeker, het tv-programma bestaat 25 jaar!

Dit jaar gaan de twintig kandidaten het survival-avontuur aan in de wildernis van Maleisië. Tussen die avonturiers zit ook een bekende inwoner.

Jaimie Vaes

De stadsgenoot die dit jaar meedoet is Jaimie Vaes. Ze is een stylist, presentatrice en ze heeft een eigen realityserie op Discovery+. Verder verscheen ze deze maand op de cover van het tijdschrift Playboy en was ze vaak in het nieuws door haar scheiding met rapper Lil Kleine. Zal deze inwoner het programma winnen?

Andere kandidaten

Uiteraard doen er ook nog andere BN’ers mee aan het programma, dat zijn: Hassan Slaby, Guido Spek, Eva Simons, Jochen Otten, Krista Arriëns, Radmilo Soda, Iris Enthoven, Mark Baanders, Floris Göbel, Iris van Lunenburg, Irene van de Laar, Roberta Pagnier, Willem Voogd, Maxim Froger, Roosmarijn Wind, Chelsey Weimar, Ilse Paulis, Armand Rosbak en Frits Wester.

Expeditie Robinson

Om te zien hoe de kandidaten de strijd met elkaar aangaan tijdens Expeditie Robinson, moet je nog even wachten. Op zaterdag 2 en zondag 3 september gaat het nieuwe seizoen om 20.00 uur van start bij RTL 4. Daarna is Expeditie Robinson elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Bij Videoland stream je Expeditie Robinson wekelijks ná de reguliere uitzending.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.