Van een woning met een gigantisch dakterras tot een appartement aan de Scheveningse kust. Wij hebben rondgestruind op Funda en het viel op dat er veel nieuwe woningen te koop staan. Kijk je mee?

Westerbaenstraat

In het Zeeheldenkwartier staat een net gerenoveerde bovenwoning te koop. Een visgraatvloer, een zwarte keuken met luxe inbouwapparatuur en een gigantisch dakterras. Dit huis heeft het allemaal.

Gevers Deynootplein

Met uitzicht op het Kurhaus en op één minuut lopen van het prachtige Scheveningse strand is dit appartement een echte parel. Er is gekozen voor zandkleur op de muren en oceaanblauwe vloerbedekking. We kunnen ons voorstellen dat het niet je smaak is, maar in principe zou je er zo in kunnen trekken.

Valkenboskade

Aan deze ruime woning in de Bloemenbuurt zit nog wat werk, maar met het juiste klusteam wordt dit het huis van je dromen. Met twee verdiepingen, een grote badkamer en een dakterras kan jij hier heerlijk vertoeven.

Meppelweg

Deze instapklare maisonnette wacht op een nieuwe eigenaar: ben jij de ware? De woning is licht door de vele ramen en de witte muren. De omgeving is groen en je kijkt dan ook vanaf je balkon op een groot grasveld met bomen.

Zandvoortstraat

Op vijf minuten wandelafstand van Scheveningen ligt dit ruime huis. Het heeft een keuken met ingebouwde voorzieningen, een klein stadstuintje en een eiken vloer. Het enige wat je nog hoeft te doen is je meubels neer te zetten en klaar is Kees. Oja, dat vergeten we bijna te zeggen: de keuken is turquoise. Verder is het huis heel neutraal gehouden.

Geest

In de wijk Kortenbos ligt deze parel te koop. Wil jij even geen standaard huis met vierkante kamers en een standaard boven en beneden? Dan is deze woning iets voor jou! Je komt binnen in een ruime kamer waarbij je direct op de balkonachtige bovenverdieping kijkt. De ruimtes zijn rond en er is een langwerpig, groot dakterras aanwezig.

Rozenburgstraat

Bouwval gezocht? Dan moet je even een kijkje nemen bij dit huis. Er moet nog veel aan gebeuren, maar één ding is zeker: je kan het nog helemaal naar je eigen smaak maken. Het heeft twee verdiepingen en twee badkamers, waarvan eentje een ligbad heeft.

Meer over wonen?

Vind jij het ook zo leuk om huizen te kijken. Dan ben je bij onze woonpagina op de goede plek. Wij schrijven wekelijks over woningen die te koop staan in Den Haag. Of je nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een appartement, een villa of een rijtjeshuis: wij schrijven erover!

Wil je meer lezen over het wonen in Den Haag? Bezoek dan onze woonpagina:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Comments are closed.