Wij Hagenaars kunnen over het algemeen lekker zeiken op van alles en nog wat. Vooral het verkeer of de troep in de binnenstad zijn onderwerpen waar we met z’n allen lekker op los gaan. Gelukkig kun je nu wat doen met al die kritiek. De gemeente Den Haag wil namelijk weten wat Hagenaars vinden van het gebied rond ‘het Hof’.

Vind je oversteken met of zonder zebrapad veiliger? Heb je behoefte aan meer kunst of misschien meer openbare toiletten? Deze en meer vragen stelt de gemeente Den Haag aan inwoners om een goed beeld te krijgen van mensen die dagelijks gebruik maken van het gebied rond het Binnenhof.

Wat vind jij?

De gemeente is begonnen met het maken van een plan om de straten rondom het Binnenhof te verbeteren. Straten als het Spui, de Hofweg, Vijverdam (beter bekend als de Plaats), Buitenhof en Lange Poten zijn de afgelopen tijd deels aangepakt, maar door de verbouwing van het Binnenhof gaat daar de komende jaren weer wat veranderen. Door het onderzoek hoopt de gemeente dat de openbare ruimte mooi aansluit op de renovatie van het Binnenhof. 

De gemeente wil dus graag weten wat bewoners, ondernemers en bezoekers terug willen zien in de openbare ruimte ‘om het Hof’. Via de keuzewijzer kun je aangeven wat je mist of wat je graag veranderd zou willen zien. Dat kan aan de hand van meerkeuzevragen, maar er is ook ruimte voor extra aanvullende informatie. Zeker doen dus! Enne… dan niet meer zeuren hé!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.