Een ruime meerderheid van de FNV-leden die werkzaam zijn in de vervoerssector, is voorstander van de nieuwe pensioenregeling. Dat blijkt uit cijfers die de vakbond zelf heeft gepubliceerd. Maar liefst 92,9 procent van FNV Zorgvervoer & Taxi is vóór een nieuwe pensioenregeling. Slechts 7,1 procent stemde tegen.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.