Mensen met een liefde voor parfum, make-up en andere beautyitems hebben het de afgelopen dagen al voorbij zien komen op social media; beautyketen Sephora komt naar Den Haag. Althans, zo lijkt het, want er zijn inmiddels ook flink wat filmpjes opgedoken die dit nieuws tegen spreken.

De agenda’s van veel beautybloggers werden al leeg gemaakt. Op 23 december van dit jaar moest een nieuw filiaal van Sephora (wereldwijd bekend om de uitgebreide collectie beautyproducten) openen in Mall of The Netherlands. Maar helaas, het blijkt nepnieuws.

Sephora in Nederland

Of je Sephora nou kent uit het buitenland, of van ‘vroeger’ toen het een afdeling bij V&D was, veel mensen die dol op huidverzorging en make-up zijn waren door het dolle door het nieuws van de komst van Sephora naar Nederland. Op een Tik Tok-filmpje werd ook al de openingsdatum en locatie verklapt: 23 december 2023 in Mall of The Netherlands.

In dat nieuws is indebuurt natuurlijk ook geïnteresseerd. We zochten direct contact met het hoofdkantoor en Mall of The Netherlands. Bij MoTN wisten ze ons te vertellen van niets te weten en Sephora zelf bleef stil. Ook de openingsdatum van 23 december (zo kort voor kerst leek ons wat vreemd) deed de alarmbellen rinkelen. Helaas moeten we concluderen dat het hier een nepnieuwtje betreft.

Nieuwe winkel

Uiteraard zijn wij er als de kippen bij, mocht bekend worden dat Sephora alsnog naar Den Haag of Leidschendam komt. Want, zoals de vele TikTokkers wel lieten zien; daar zitten heel veel mensen op te wachten (en wij ook).

De tekst gaat verder onder de post >>>

Gedurende het weekend werd ook het instagramaccount van @sephoranetherlands (die de filmpjes had gepost) offline gehaald.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.