In de omgeving van hartje Den Haag zie je veel vrouwen met een stralende huid door de straten lopen. De kans is groot dat zij net een behandeling hebben gehad of al een tijd behandeld worden door de huidspecialisten van CadanCe Huidinstituut. Speciaal voor indebuurt-lezers hebben ze nu een steengoede actie!

In 2017 en 2022 werd CadanCe genomineerd in de categorie ‘beste schoonheidssalon van het jaar’ en stonden zij in de top drie. Dat is natuurlijk niet zomaar. Je loopt binnen een in mooie salon waar een fijne sfeer hangt én je kunt hier rekenen op expertise, persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt behandelingsplan. Zij willen voor jou het verschil maken.

Passie voor het vak

Sophie wist het al van jongs af aan dat ze aan de slag wilde als huidspecialist in mijn eigen schoonheidssalon. Na veel ervaring op te hebben gedaan in de branche en bij verschillende salons, is zij in 2017 met haar droom in de Vlierboomstraat gestart.

Sophie is de eigenaresse en vertelt: “Het is mijn missie om iedereen hun zelfvertrouwen terug te geven. Je huid valt gelijk op en je uitstraling is je visitekaartje. Het is daarom belangrijk dat je huid er fris en gezond uitziet. Dat geeft een goed gevoel.”

Lees verder onder de foto >

Sophie geeft een behandeling | Foto: CadanCe Huidinstituut

Mijn eigen ervaring

Bij CadanCe Huidinstituut kun je terecht voor verschillende behandelingen. Ze zijn gespecialiseerd in perfect aging, acne vermindering en figuurcorrectie.

Onlangs werd hoofdredacteur Kristen door Sophie uitgenodigd om zelf behandeld te worden in de salon. “Ik heb last van een onrustige huid met acne en roodheid en natúúrlijk wil ik daar graag van af. Liever nog: ik wil blij zijn met mijn huid en een frisse glow hebben. Ik besprak mijn wensen met Sophie en zij maakte vervolgens een huidscan.” Zo kwam ze erachter wat mijn huid precies nodig heeft. Ze vertelt: “Ieder mens is anders, dus de huid verschilt ook. Door een huidscan te maken, kunnen we plan bedenken dat gericht is op de behoefte van de huid.”

De scan

Goed om te weten: bij een consult bij de salon krijgt iedereen een gratis huidscan. “Alleen zo kunnen we iemand het juiste behandelplan adviseren”, legt Sophie uit. De huidscan wordt binnen een paar minuten gemaakt. Het apparaat meet onder andere je vochtgehalte, elasticiteit, roodheid en talgproductie.

“Samen hebben we naar de resultaten van de scan gekeken. Sophie legt goed uit wat er precies te zien is en wat er opvalt aan mijn huid. “Door de te hoge talgproductie is de huid verstopt en ziet het er onrustig uit. Daarnaast zie je hyperpigmentatie (zonschade) en het vochtgehalte van de huid ligt onder het gemiddelde.”

Reveal peel

Eén van mijn wensen is vermindering van mijn acne en roodheid. Op basis daarvan en de huidscan adviseert Sophie een ‘reveal peel‘ samen met producten voor thuis van ASAP. Deze peeling zorgt ervoor dat fijne lijntjes, acne en littekens verminderen. Hoe? Door de peeling vernieuwt de huid zich en wordt ook roodheid verminderd. “De huidstructuur verbetert al na één behandeling.”

Mijn huid voelt meteen anders aan en straalt weer

Na de fijne reiniging brengt Sophie de peeling aan. “Dat voelt prettig aan. Je voelt dat je huid meteen aan het werk gaat.” Sophie: “Ik zie dat je huid direct reageert, dat wil je!”

Lees verder onder de foto >

Kristen in de behandelstoel | Foto: eigen foto

De behandeling duurt ongeveer een half uur. De reveal peel is niet alleen goed voor je huid, je verlaat ook ontspannen de stoel. Het voelt meteen anders aan. Fijn!

De juiste producten voor thuis

Om ervoor te zorgen dat mijn huid de juiste verzorging krijgt en dat de peeling zijn effect behoudt, krijg ik ook een goedgevulde etui met skincare producten van ASAP mee naar huis. In mijn skincare diary schrijft Sophie welke producten ik moet gebruiken voor mijn morning en evening routine. Daarna maken we direct een afspraak voor mijn volgende behandeling.

De volgende morgen mag ik de producten gebruiken en na de peeling voelt mijn huid anders aan mét een mooie glow: één van de doelen die ik wilde bereiken met mijn huid!

Lees verder onder de foto >

Sophie Imbert is de eigenaresse van CadanCe Huidinstituut | Foto: CadanCe Huidinsituut

Kies ook voor een stralende huid

Een stralende en goedverzorgde huid: wie wil dat nou niet? Om erachter te komen wat jouw huid precies nodig heeft, kun je een afspraak maken met één van de huidspecialisten. Maak online een afspraak, bel 070 3680456 of mail naar [email protected]. Goed om te weten: sommige behandelingen zoals gezichtsbeharing verwijderen worden vergoed door je zorgverzekeraar. Vraag bij CadanCe naar de mogelijkheden.

Speciaal voor de beautylovers van indebuurt heeft CadanCe ook nog een supergoede actie! Heb jij last van verslapping, verlies aan elasticiteit of rimpels? Dan is deze kuur jouw oplossing voor een stevige huid. Het gaat om vier behandelingen met LPG alliance voor 207 euro in plaats van 316 euro. Je leest het goed: dat gaat om een korting van 109 euro, doen dus!

Op zoek naar jou!

CadanCe Huidinstituut is op zoek naar een enthousiaste huidspecialist. Wil jij ook deel uit maken van een professioneel team van schoonheidsspecialisten en je carrière naar the next level brengen? Check dan deze vacature en neem contact op met Sophie via de mail: [email protected].

Meer informatie

CadanCe Huidinstituut

Wil jij deel uit maken van een gezellig en gespecialiseerd team van schoonheidsspecialistes en wil…

  • Fulltime
  • Geplaatst op 3 augustus 2023

Topper

Comments are closed.