Bij het Haags Dierencentrum zitten veel honden en katten die hard op zoek zijn naar een baasje of personeel. Wekelijks stellen we je aan een van hen voor. Deze week: Luna.

Helaas kon Luna’s eigenaar niet meer voor haar zorgen en moest afstand doen van haar. We gaan natuurlijk op zoek naar een geschikte nieuwe familie voor dit lieve beestje.

Kale plekken

Ze kwam binnen met veel kale plekken, dit kan een vlooienallergie zijn geweest of stresslikken. Luna heeft samen geleefd met een hond en twee andere katten, ze gedoogden elkaar. Wij plaatsen haar alleen, ze zal beter gedijen in een rustige omgeving, zonder huisdieren of kleine kinderen, waar alle aandacht voor haar is.

Luna gaat graag naar buiten, een groot balkon of een terras is heerlijk. Aanraken vindt ze fijn, oppakken (nog) niet, maar ze springt wel zelf op je schouder. Luna is een superlief poesje dat nog nooit enige agressie heeft vertoond. Het liefst heeft ze haar toilet(ten) gevuld met grit. Brokjes zijn lekker. Het puntje van haar hoektand is afgebroken, het kan zijn dat deze tand er in de toekomst uit zal moeten.

Denk je dat jij Luna het rustige thuis kunt bieden waarin ze nog meer opbloeit? Heb je een ‘buiten’ en zijn er geen andere viervoeters of kleine kinderen bij jou thuis, reageer dan met wat info over jezelf, je woonsituatie, gezinssamenstelling naar [email protected], zet in het subject LUNA en vergeet je telefoonnummer niet.

Stichting Haags Dierencentrum

Lozerlaan 595, 2544 MC Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.