Ben jij al naar de bioscoop geweest voor de Barbiefilm? Wij natuurlijk wel, want dat wilden we niet missen. Barbie is ook in Den Haag super aan de hand, en er is zelfs een Barbieburger te verkrijgen. Niet gemaakt van Barbies, wel gemaakt van ander lekkers. Wij probeerden ‘m uit.

De laatste weken zie je steeds vaker clubjes in roze kleding gestoken stadsgenoten de bios in- en uitgaan. Naar de Barbiefilm natuurlijk. Verschillende bedrijven doen lekker mee aan de hype en kleuren hun winkel of handelswaar roze. Ook restaurant Hudson doet mee. Zij hebben een echte Barbieburger. Die gingen we natuurlijk even uittesten.

Barbie hamburger

De nieuwste hamburger bij Hudson is geïnspireerd door de Barbiepop en komt met een zweem roze op je bord. De burger zelf is van rund, maar het broodje is verder bijvoorbeeld gevuld met roze ui, aioli gekleurd met roze suikerspin en ‘plastic fantastic’ cheddarkaas.

De hamburger smaakte ons goed en de roze kleur maakte dat we eigenlijk zin hadden de film nog eens te gaan zien. De Barbieburger is verkrijgbaar voor 15 euro, een bakje friet erbij kost 3,50 euro extra. Wil je helemaal Amerikaans doen, neem er dan de vanille milkshake met Oreo kruimels (6,75 euro) bij. Jum!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.