De schade aan de taxibus viel mee, de personenauto moest worden weggesleept.Foto: News United/Jan Willem Klein Horstman

De hulpdiensten zijn afgelopen dinsdagmiddag rond 16.00 uur uitgerukt, nadat zij een melding kregen over een ongeval met letsel op de kruising Kloosterlaan met de Van Coeverdenstraat in Goor. Eenmaal ter plaatse bleek dat er sprake was van een verkeersongeluk tussen een personenauto en een taxibus. 

De bestuurder van de personenauto is na de botsing door de Repid Responder (klein ambulancevoertuig red.) gecontroleerd op letsel, maar al snel bleek dat ze geen verwondingen aan het ongeval heeft overgehouden. De auto daarentegen had zoveel schade dat deze moest worden afgesleept door een bergingsbedrijf. De chauffeur van de taxibus kon wel verder rijden.

Lees ook:

Taxi in botsing met fietser in Amersfoort Taxi rijdt over voetganger heen, slachtoffer zwaargewond

Author

Comments are closed.