Op steenworp afstand van Den Haag Holland Spoor, aan de Stationsweg, vind je sinds kort Mr NonNo. Een kleurrijk restaurant dat naast twee vestigingen in Rotterdam nu ook naar Den Haag is gekomen.

Zelf omschrijven ze het menu als ‘American pancakes and much more’. Wij waren erg benieuwd naar deze nieuwe hotspot en gingen langs. 

Gaan we binnen of buiten zitten?

Bij binnenkomst valt direct de tropische en kleurrijke sfeer op, leuk! Het restaurant staat vol met planten en op de wanden zit vrolijk behang. De roze en gele stoelen maken het helemaal af. Hier een plekje kiezen is moeilijk, want iedere tafel heeft zijn eigen charme. De hoge tafel bij het raam geeft uitzicht op de langslopende mensen en de lage tafels zijn ideaal om aan te eten of spelletjes te spelen. De spelletjes kun je lenen in het restaurant, want in de hoek staat een spelletjeskast. Met mooi weer kan je er ook nog voor kiezen om op het terras plaats te nemen. 

Eten bij Mr NonNo Den Haag
Foto Francine van der Wansem
Eten bij Mr NonNo Den Haag
Foto Francine van der Wansem

Van zoete pancakes tot hartige gerechten

Ik ging langs rond 12 uur om te lunchen, en al snel werd het gezellig druk. De menukaart biedt genoeg opties, van zoete pancakes tot hartige gerechten. Alle gerechten en drankjes hebben uitnodigende namen als de ‘Orange is the new banana’ smoothie, ‘Nutella Loco’ pancakes, ‘Bring me to Orea heaven’ pancakes of de ‘Good Stuff On Toast’. Bestellen kan via een qr-code of aan de bar en ik bestelde de ‘Red forest fruit’ smoothie (5,5 euro) en ‘Nutella Loco’ pancake (9 euro). 

Eten bij Mr NonNo Den Haag
Foto Francine van der Wansem

Kleurrijk en smakelijk

Al snel komt mijn drinken en eten. Niet alleen het restaurant zelf, maar ook de gerechten zijn absoluut een kleurrijke verschijning. Mijn ‘Nutella Loco’ bestaat uit maar liefst drie American pancakes met daarbovenop Nutella en aardbeien. Gelukkig ziet het eten er niet alleen leuk uit, maar smaakt het ook goed! Daarnaast biedt de menukaart ook genoeg vegan, vegetarische en halal opties. 

Eten bij Mr NonNo Den Haag
Foto Francine van der Wansem
Eten bij Mr NonNo Den Haag
Foto Francine van der Wansem

Mocht je in de buurt van Den Haag Holland Spoor zijn, dan zou ik zeker langs gaan bij Mr NonNo. De diverse gerechten, van zoet tot hartig, zijn niet alleen kleurrijk maar ook smakelijk. Het restaurant is elke dag geopend en dus ideaal voor een zoet ontbijt, hartige lunch of craving op een ander moment van de dag! 

Eten bij Mr NonNo Den Haag
Foto Francine van der Wansem

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.