De Tong Tong Fair is er weer! Vanaf donderdag 31 augustus tot en met zondag 10 september 2023 is het Indonesische foodfestival te vinden op het Malieveld in Den Haag.

Eten, muziek en gezelligheid: de Tong Tong Fair 2023 staat voor de deur. In dit artikel lees je alles over de bereikbaarheid, toegangskaartjes, programma en openingstijden.

Lekker eten

Dit evenement staat bekend om het heerlijke eten. Dit jaar introduceert de Tong Tong Fair het Foodcourt: een centraal zitgedeelte waar je gerechten van verschillende stands kunt eten. Goed nieuws voor foodliefhebbers is ook, dat er dit jaar meer eetstands zijn dan voorgaande jaren.

Lees verder onder de foto >>>

Foto indebuurt

Programma en openingstijden

Op de Tong Tong Fair draait het om eten uit Zuidoost-Azië, maar op het festival kom je nog meer tegen. Theatermakers, dansers, muzikanten, fotografen, koks en schrijvers laten al het mooist van de Indonesische cultuur en geschiedenis zien.

Tong Tong Fair: ‘Bijzonder is de komst van Didik Nini Thowok. Didik wil met zijn dans aandacht vragen voor de LGBTQ+-community en staat 3 t/m 5 september met traditionele vrouwendansen uit Java en Bali met zijn crossdressed dansers op het podium.

Zondag 3 september is Babs Gons, Dichter des Vaderlands, te gast in Studio Tong Tong. Tevens zal Boy Edgar-prijs 2023 winnares Monica Akihary met Boi Akih en gastmusici het podium betreden op donderdag 7 september.

Verder vieren Wieteke van Dort en Aïs Lawa-Lata hun 40-jarig jubileum op de Tong Tong Fair, zijn er optredens van de bands Massada en Nusantara Beat en een voorstelling van Sumbar Talenta uit West-Sumatra vol dans, muziek en theater: The story of Malin Kundang.’

Het festival is maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur geopend en op zondagen van 12.00 tot 21.00 uur.

De uitgebreide dagprogramma’s vind je op de website van Tong Tong Fair.

Tickets

Je kunt online en aan de kassa dagkaartjes kopen. Als je ze online besteld moet je vooraf een datum opgeven, op die manier kan de organisatie ervoor zorgen dat het niet te druk wordt.

Dagkaarten 15,- euro (alleen 31 augustus en 4 september), 17,25 euro (alle andere dagen) of 18,50 euro (weekend)

Avondkaarten 9,50 euro – 12,50 euro

afhankelijk van de dag/avond

Kinderkaartje 5 euro

4 t/m 14 jaar

Kinderen t/m 3 jaar

Gratis

Bereikbaarheid Tong Tong Fair

De Tong Tong Fair is te vinden op het Malieveld in Den Haag, Koningskade 1. Het Malieveld ligt op 5 minuten loopafstand van Den Haag Centraal station. Onder het Malieveld is een parkeergarage. Verder is er een biesieklette voor de fietsers en stopt bus 20 en tram 9 van HTM voor de ‘deur’ van het Malieveld.

Meer informatie

  • Malieveld
  • Festivals en evenementen
  • tot

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.