Hou jij niet van klussen? Dan zijn de huizen in dit lijstje speciaal voor jou. Ze zijn helemaal af en de meeste zijn nieuw of net gerenoveerd. Je hoeft het alleen nog maar naar jouw smaak te maken en meubels neer te zetten. De huizen hieronder zijn instapklaar en staan nét te koop op Funda. Kijk je mee?

Isabellaland

Dit net gerenoveerde appartement is klaar voor een nieuwe bewoner. De keuken en badkamer zijn splinternieuw, de deuren en posten zijn zwart en verder is het huis wit. Door de combinatie van donker en licht oogt het appartement fris en chique tegelijk. The Mall of The Netherlands en winkelcentrum het Kleine Loo liggen op vijf minuten rijden met de auto.

Houtrustweg

In 2021 is dit gebouw vol luxe appartementen uit de grond gestampt en dat zie je. Dit appartement aan de haven van Scheveningen is modern en instapklaar. Alles in het huis is wit, zelfs de vloeren. In de slaapkamer staat een losstaande, transparante badkuip en vanaf de woonkamer heb je uitzicht over het strand.

Waldorpstraat

In de wijk Laakhaven-West op de achttiende verdieping staat een appartement te koop met uitzicht over de skyline van Den Haag. Het enige wat je bij dit huis nog even moet doen is een vloer plaatsen. Tenzij je de verfspatten op de vloer een moderne look vindt hebben, dan hoef je alleen meubels neer te zetten. Het huis heeft veel ramen waardoor het erg licht is.

Gevers Deynootweg

Altijd al dichtbij het strand willen wonen? Dit appartement naast het Kurhaus ligt op een minuutje lopen van het Scheveningse strand en is ook nog eens helemaal af. De muren zijn wit, er ligt een laminaatvloer in en de keuken beschikt over inbouwapparatuur. Enkel je meubels erin zetten en klaar is kees.

Ankerstraat

Het moet je smaak zijn, maar in principe kun je dit huis zo betrekken. In tegenstelling tot alle andere woningen in dit lijstje is dit huis warm aangekleed. De keuken heeft natuurkleurige tegels op de vloer en de wasbak is zwart-wit geblokt. De badkamer heeft een zwarte, stenen wastafel en een muur met kiezelstenen. Verder is het huis neutraal gehouden en is het aan jou om het naar je smaak te maken.

Loosduinse Hoofdstraat

In 2022 is dit huis volledig gerenoveerd en dus kan je er zo in. Het ligt aan de Loosduinse hoofdstraat, waardoor je omringd bent door allerlei leuke winkels. De woning heeft een badkamer met een bijpassend toilet in grijstinten en de keuken is wit met alle benodigde inbouwapparatuur.

Akeleistraat

Deze woning aan de Akeleistraat is klaar voor gebruik. Het heeft veel ramen, waardoor het licht en fris oogt. Als je de woonkamer binnenstapt moet je eerst door twee glazen klapdeuren, wat het huis een bijzondere uitstraling geeft. De badkamer is lichtgrijs met een verlichte spiegel en een inloopdouche. Verder heeft de woning een balkon en een megagroot dakterras.

Meer over wonen?

Vind jij het ook zo leuk om huizen te kijken. Dan ben je bij onze woonpagina op de goede plek. Wij schrijven wekelijks over woningen die te koop staan in Den Haag. Of je nu op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, een appartement, een villa of een rijtjeshuis: wij schrijven erover!

Wil je meer lezen over het wonen in Den Haag? Bezoek dan onze woonpagina:

We zochten nog veel meer voor je uit…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Comments are closed.