Er komen geen opstapplaatsen voor leerlingen in Wierden die gebruik maken van leerlingenvervoer, om naar het speciaal onderwijs te gaan. Het college van burgemeester en wethouders (B&W) was van plan te werken met opstapplaatsen voor deze leerlingen, maar een unaniem aangenomen amendement zette een dikke streep door dat plan.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.