Het is een wat regenachtige zomer, maar volgens de weerberichten komen er nog een paar zomerse dagen aan! Met mooi weer trekken veel Hagenaars naar het strand. De een kiest voor een ligbedje bij de zee, terwijl de ander liever neerploft bij een strandtent. Wij zochten uit wat de meest bijzondere strandtenten zijn in Den Haag. Je bekijkt ze hieronder.

Strandpaviljoen de Kwartel

De Kwartel, een van de oudste strandpaviljoens van Den Haag, is ongetwijfeld de strandtent met de meest uitgebreide wijnkaart. Je kan namelijk een keuze maken uit maar liefst 125 soorten wijnen. De Kwartel vind je op het Zuiderstrand (strandslag 9).

Strandpaviljoen De Kwartel

Strandslag 9, 2583ZZ Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Colorado Charlie

Zin in een feestje met je voeten in het zand en uitzicht op de zee? Dat kan bij Colorado Charlie. Hier organiseren ze bijna elk weekend een feestje waar je kunt genieten van de gezellige sfeer en zomerse vibe.

Colorado Charlie

Zwarte Pad 64, 2586 JM Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Beachclub Indigo

Op het Zwarte Pad bevindt zich beachclub Indigo. Zoals zij zelf op de site aangeven: ‘Als je ‘s morgens wakker wordt en niet weet wat je met je vrije dag moet doen, hebben wij het antwoord: loop door de poorten van de World-of-Indigo en waan je in het paradijs.’ Indigo is zeker een pareltje wat direct naast de andere strandtenten opvalt met alle kleurige vlaggen, kleurige kussens en loungebanken.

Wow beachclub

Nog zo’n beachclub die prachtig is ingericht. Binnen bij WOW beachclub waan je je in Bali met de palmbomen, het zand, de ontspannen sfeer en de fijne muziek. De grote witte loveseats, hangmatten, plofkussens en loungebanken zorgen ervoor dat je hier goed kunt relaxen.

Beach club WOW

Noorderstrand 58, 2586 ZZ Scheveningen

Nu geopend

Meer informatie

Hartbeach

Een strandtent die ook in de winter geopend is, is Hartbeach. Een plek waar je terecht kunt om te (leren) surfen, shoppen, maar ook om te genieten van al het lekkers op de kaart! Het laidback surfsfeertje dat hier altijd hangt, maakt Hartbeach de ideale plek om lekker neer te ploffen na een strandwandeling of surfles voor een heerlijke kop koffie.

Yogalessen bij strandpaviljoen Zuid

Op een van de mooiste stukken strand, het Zuiderstrand, vind je strandpaviljoen Zuid. Je kunt hier niet alleen terecht voor de heerlijke huisgemaakte pizza’s uit de steenoven, maar ook voor yogalessen! Hier worden iedere week op zaterdagen (vanaf eind mei tot half september) yogalessen georganiseerd die gegeven worden door een gecertificeerde instructeur. Meer informatie? Stuur een mailtje naar [email protected].

Strandpaviljoen Zuid

Zuiderstrand slag 11, 2583 Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Comments are closed.