Uber. Foto ter illustratie.Foto: Shutterstock/Tero Vesalainen

Uber heeft afgelopen kwartaal flink geprofiteerd van mensen die een taxirit boeken of eten bestellen via de app van het techbedrijf. Ondanks de hoge inflatie hebben mensen een recordaantal ritten geboekt bij Uber, zei de onderneming vorige week bij de presentatie van de cijfers over april tot en met juni. Er ging voor honderden miljoenen dollars aan winst in de boeken.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.