Het monumentale kantoorpand ‘De Volharding’ aan de Grote Markt 22 staat al een tijd leeg. Een flink pand waar je vast wel wat mee kan als creatieve ondernemer. We hebben goed nieuws, daar komt een nachtclub!

The Old Irish Pub komt naar Den Haag. Alles wat je van een Ierse pub gewend bent, komt samen in deze nachtclub.

Old Irish pub

The Old Irish Pub zit in heel Europa en vorig jaar is de eerste vestiging in Nederland geopend, in Amsterdam. Wat je kunt verwachten? Live muziek, sport op grote schermen en een dansvloer waar heel veel gedanst gaat worden. Elk weekend worden er Ierse en Engelse artiesten overgevlogen voor optredens en gaat het los tot in de vroege uurtjes. De pubclub is gericht op publiek van dertig plus met muziek uit de jaren ’80 en ’90.

De eerste Old Irish Pub opende in 2013 in Denemarken. De Deense tweeling broers Peder en Kristian Blake reisden veel en waren groot fan van Irise pubs, vooral die bijzondere sfeer misten zij in hun stad Roskilde in Denemarken. Inmiddels zijn er 35 Old Irish pubs in Europa.

Wanneer de nachtclub in Den Haag opent is nog steeds niet bekend. De ondernemersvergunning is vorig jaar aangevraagd. Verder laat de omgevingsdienst Haaglanden weten dat op 13 juli 2023 een melding activiteitenbesluit milieubeheer is ontvangen voor het oprichten van de pub.

Ze zijn er dus nog druk mee bezig. Lang kan het niet meer duren zou je denken, toch?

Lees ook…

Comments are closed.