Nog net voor de voorstelling in het Scheveningse Circustheater een lekker restaurant induiken, of juist daarna. Veel bezoekers van de musical AIDA eten vooraf. Zeker omdat een aantal restaurants op Scheveningen een speciaal ’theatermenu’ aanbieden. Zo ben je precies voor de voorstelling klaar met eten.

STEAM

Het theater menu bij restaurant STEAM op de Scheveningse boulevard bestaat uit twee gangen (26,50 euro) of drie gangen (31,50). Je kunt kiezen uit gamba spiesjes of beef tataki als starter, bavette of fish and chips als hoofdgerecht. Het toetje is natuurlijk het moeilijkst. Je hebt de keuze uit huisgemaakte tiramusu of een Oreo brownie.

Foto: indebuurt

STeam – Bar & Grill Restaurant

Strandweg 55 (Palace Promenade), 2586 JL Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Big Bell

Ook bij Big Bell valt er wat te kiezen. Een Franse uiensoep of Toscaanse tomatensoep vooraf. Fish & Chips, Spaghetti al fungi, The bacon & Cheese Burger of kipsaté als hoofdgerecht en na kun je kiezen uit cheesecake of appelgebak. Kies je twee gerechten, dan ben je 24,95 kwijt. Voor 5 euro meer heb je een drie gangen diner.

Dit menu is te bestellen tot 19: 00 uur zodat je precies op tijd bent voor de voorstelling in het Circustheater.

Foto: indebuurt

Vitesse

Grand Café Restaurant Vitesse is de voordeligste op het rijtje. Voor 24 euro heb je twee gangen te pakken, betaal je 26 euro zijn het er drie. En dan mag je ook nog kiezen uit carpaccio, soep van de dag, tomatensoep of een garnalencocktail vooraf en een kogelbiefstuk, lasagne van groenten en kaas, fish & chips (daar is ‘ie weer) of varkenshaas als hoofdgerecht. Als afluiter heb je de keuze uit koffie, dame blanche of tiramisu.

Foto: indebuurt

Vitesse Grand Café Restaurant

Strandweg 19, 2586JK Den Haag

Nu geopend

Meer informatie

Meer restaurants op Scheveningen

Foto: indebuurt

Natúurlijk zijn er nog heel veel meer restaurants te vinden op Scheveningen, in de haven en op de boulevard. Bekijk alle Haagse én Scheveningse restaurants op de restaurant en horeca overzichtspagina op indebuurt.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.