Ben jij een inwoner die denkt ‘ik heb een mooi, grappig, interessant, bijzonder of gewoon leuk verhaal?’ En wil je het kwijt aan indebuurt Den Haag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze rubriek ‘inwoner van de week’ zijn we op zoek naar stadsgenoten die iets willen vertellen. En dat kan echt van alles zijn!

Inwoner van de week

Misschien heb jijzelf geen behoefte om jouw verhaal te doen, maar ken je wel iemand waarvan jij denkt: ‘die inwoner moet eens geïnterviewd worden’. Dan is dat uiteraard ook goed en mag je diegene altijd doorgeven aan ons. Dan nemen wij contact op en kijken we of die persoon er ook open voor staat.

Alles is goed

Je mag je aanmelden met wat voor verhaal dan ook. Alles is goed! Of je nu een bijzondere hobby hebt, al jaren de foldertjes door de wijk brengt, als vrijwilliger iets doet voor andere inwoners, we horen graag van je! Misschien heb je wel de liefste goudvis van de wereld, is jouw uitzicht het mooiste van Den Haag of kom jij al jaren bij dezelfde kapper: kom maar door met de verhalen!

Stuur een mailtje naar [email protected] of laat iets van je horen via onze Facebookpagina of Instagram en dan nemen we contact met je op. We kijken er nu al naar uit!

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.