Het strandseizoen in Den Haag is begonnen. Wij struinen de kustlijn weer af en spreken met de barmannen- en vrouwen op het strand. 

Beachbabe Raviena werkt al zes jaar voor Zanzibar Beachclub op Scheveningen en is gek op het strand.

Wat vind je leuk aan werken op het strand?

“Als je werkt op het strand komen verschillende elementen samen. Het lekkere weer, vrolijke gasten die graag een drankje komen drinken, relaxte muziek en gezellige collega’s. We maken het werk samen dynamisch,” vertelt Raviena. “De beachclub is heel uitnodigend. We vinden duurzaamheid en een groene omgeving heel belangrijk. Zo hangt de zaak vol met planten en brengen de kleuren in het interieur een rust met zich mee. Werken in die omgeving is heel fijn.”

Wat vind je minder leuk aan het werken op het strand?

“Dat is de werkdruk. Momenteel kampen we met een personeelstekort, waardoor we alle zeilen moet bijzetten om de gasten de aandacht te geven die ze verdienen.” Ze vertelt dat de gasten er begrip voor hebben, maar dat het een uitdaging is om aan de vraag te voldoen. “Het is roeien met de riemen die je hebt. Vooral om een mooie zonnige dag, als je lange dagen maakt.”

Wat doe je naast het werk in de strandtent?

“Dit is altijd al mijn bijbaan geweest. Ik werk namelijk ook als consultant. Doordeweeks werk ik fulltime, dus als het mooi weer is krijg ik een belletje van de eigenaar van Zanzibar. Ik houd van het strand, dus dat doe ik graag. Bovendien neem ik de ervaringen die ik hier opdoe weer graag mee in mijn werk als consultant. Het strand trekt me aan, vooral de zonsondergang.”

Wat is het mooiste compliment dat je van een gast hebt gekregen?

“Dat ik straal en mijn energie goed af geef op de gasten. Daar ga ik dan weer harder van stralen. De positiviteit die ik bij me draag in combinatie met de service die ik bied, maakt de ervaring van de gasten aan het strand weer beter.”

Wat is het lekkerste gerecht dat we bij jou kunnen bestellen?

“Wat hier echt wel lekker is, is onze sandwich met avocado en kip. Malse kippendijen, heerlijk op een bedje van sla.”

Wat is je favoriete zomerse drankje om te serveren?

Het favoriete drankje van beachbabe Raviena is de pina colada. “Daar wil ik echt langer voor zitten. De zon op je gezicht, een juiste mixer en de perfecte dikte. Bij elke slok denk je: hè, ik zit hier goed.”

Waarom wil jij de Beachbabe van 2023 worden?

De laatste jaren is werken in de horeca niet heel aantrekkelijk. Je werkt lang en hard. Maar als je de dag op het strand begint met de juiste mindset, dan krijg je daar zo veel voor terug. Zowel bij gasten als collega’s. Dat wil ik uitstralen en anderen inspireren als ik win.”

Wij vinden dat de dames en heren die op het strand werken het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De komende weken stellen we verschillende hunks en babes uit Den Haag aan je voor. Als de laatste kandidaat zich heeft voorgesteld vragen we je om te stemmen op jouw favoriet. De winnaar of winnares wint eeuwige roem en een prachtige bokaal met de titel Beachbabe/hunk 2023. Dit was de winnaar van vorig jaar!

Lees meer over de beachbabes en -hunksu003cbru003e

Comments are closed.