Je verwacht het misschien niet, maar van het gas afstappen in de keuken is zo gepiept. Bij vanGasnaarInductie regelen ze het namelijk in een dag!

Het is de enige partij die alles in één keer voor je regelt: je nieuwe kookplaat, de nodige werkzaamheden in de meterkast én montage en afwerking in de keuken. Je hoeft dus niet te schakelen met een verkoper, elektricien en monteur. Handig!

Lees verder onder de video >

In dit filmpje vertelt vanGasnaarInductie meer over overstappen

Daarom kies je voor inductie

Er zijn nog altijd mensen die graag op gas koken, terwijl inductie zoveel voordelen heeft. Een inductiekookplaat is veiliger en sneller. De kookzones warmen razendsnel op en koelen ook weer af als er geen pannen op staan. Zo is het risico op verbrande handjes een stuk minder groot.

Bovendien poets je zo’n inductieplaat zo schoon: geen gedoe met pannendragers en moeilijke plekjes.

Koken met inductie is bovenal de duurzame keuze. Heb je zonnepanelen? Kies dan zéker voor inductie! In de zomer heb je veel stroomwinning – vaak is dat voldoende om gratis te kunnen koken! De energie voor het koken kost je dan namelijk niets.

Lees verder onder de foto >

Monteurs aan de slag | Foto: vanGasnaarInductie

Inductiekookplaat én Quooker

Redenen genoeg om te kiezen voor inductie. Daar komt best wat bij kijken. Het begint met een kookplaat uitkiezen die past bij jouw wensen en eisen. Er moet een kabel van de meterkast naar de keuken getrokken worden. Bovendien zijn de uitsparingen van inductiekookplaten vaak iets groter dan gaskookplaten, waardoor je keukenblad aangepast moet worden. Geen paniek!

Bij vanGasnaarInductie regelen ze het graag voor je. Het is zelfs mogelijk direct een Quooker-kraan te laten installeren. VanGasnaarInductie heeft kookplaten van verschillende merken beschikbaar en ervaren monteurs en elektriciens in huis. Zij trekken een kabel van de meterkast naar de keuken, demonteren de gaskookplaat en plaatsen een kookgroep in de meterkast.

In een dag geregeld

Het is niet altijd nodig om het keukenblad aan te passen voor de nieuwe kookplaat. Als dat bij jullie wel het geval is, zorgt vanGasnaarInductie ervoor dat dat gebeurt. Tot slot creëren ze ventilatie voor de kookplaat, doppen ze de gasleiding in de keuken af en monteren natuurlijk de nieuwe kookplaat en/of Quooker-kraan.

Met het team regelen ze binnen een dag, vaak zelfs binnen een halve dag, alles van A tot Z. Ze vertrekken pas als alles functioneert en er goed uitziet.

Lees verder onder de foto >

Monteurs aan de slag | Foto: vanGasnaarInductie

Upgrade naar moderne keuken

Het enige dat je zelf hoeft te doen is zorgen dat de monteurs en elektriciens overal bij kunnen. Zorg dus dat je meterkast en de ruimte onder de kookplaat leeg zijn. Het moeilijkere werk mag je aan de professionals overlaten.

Zij zorgen dat alles er tip-top uitziet aan het einde van de dag. Met een inductiekookplaat oogt je keuken direct moderner. Het kan nog beter: als je alleen een koudwaterleiding in de keuken hebt, kun je volledig van het gas af! Met een Quooker-kraan erbij geef je je keuken binnen een dag een complete upgrade.

Lees verder onder de foto’s >

Advies en offerte opvragen

Die modernisering van je keuken is al mogelijk vanaf 1100 euro. Het is natuurlijk aan jou wat je precies wil: welk merk; wat voor kookplaat; wel of geen Quooker erbij. Dus vraag een offerte aan, zodat je een prijsindicatie op maat krijgt.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Bij vanGasnaarInductie staan ze klaar om je te helpen en adviseren. Check de website voor meer informatie.

Author

Comments are closed.