De zomer is heet in Den Haag en omstreken. Niet alleen in onze stad zijn toffe festivals, maar ook in omliggende steden als Rotterdam en Zoetermeer. Kijk hieronder bij welke festivals je deze zomer móet zijn en bestel op tijd kaarten. Veel plezier!

Live at the Beach (Den Haag)

Anouk en BLØF openen komende zomer de serie Live on the Beach strandconcerten. Donderdag 31 augustus staan deze artiesten op het podium op het Scheveningse strand bij het Noordelijke havenhoofd. Het voorprogramma wordt verzorgd door Claude.

Live at the Beach. © MarcVerhees Fotografie – www.marcverhees.nl

Live at the Lake (Zoetermeer)

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus is het strandfestival Live at the Lake terug op het Zoetermeerse strand. Hier kun je dansen tijdens live optredens van bekende artiesten als La Fuente, Racoon, The Dirty Daddies, Rolf Sanchez en meer.

Crazy Sexy Cool (Rotterdam)

Het Zuiderpark wordt zaterdag 5 augustus omgetoverd tot het Crazy Sexy Cool Festival. Maak je klaar voor een dag vol roze zonnebrillen, flared pants, world peace en nog meer. Dans op de muziek van je favo artiesten en geniet!

Crazy Sexy Cool Rotterdam
Crazy Sexy Cool Rotterdam. Foto: Wendy Mei

Sweet Lake Festival (Zoetermeer)

Op zaterdag 26 augustus vindt het SweetLake Festival weer plaats op de Markt in Zoetermeer. Diverse artiesten draaien moderne muziek voor bezoekers vanaf 16 jaar.

Blijdorp Festival (Rotterdam)

Blijdorp Festival: het gezellige feestje met veel Rotterdammers. Zaterdag 12 augustus kun je weer losgaan in het Roel Langerakpark. Er is een hele uitgebreide selectie aan artiesten, veel vreugde en lekker eten. Alles om een perfecte dag te hebben.

Blijdorp Festival
Blijdorp Festival

Culinesse

Het muzikale, culinaire en culturele festival CuliNESSE vindt dit jaar plaats op 24 tot en met 26 augustus. Naast de optredens van te gekke artietsen, is er genoeg te doen op CuliNESSE. Er is lekker eten, het is gezellig voor jong en oud, wat wil je nog meer?

Culinesse Rotterdam
Culinesse. Foto: Rutger Haspers

Give Soul Festival

Give Soul Festival vindt op zaterdag 26 augustus plaats in de Onderzeebootloods. Verwacht veel techno en deephouse en ga los op de beats van verschillende dj’s. Ook dit jaar wordt weer een gruwelijke editie.

Give Soul Festival
Facebook Give Soul Festival

Author

Comments are closed.