Wie het tv-programma De slimste mens kijkt, weet dat er niet alleen bekende personen meedoen als kandidaat maar ook als vragensteller. Laat nu dit seizoen een stadsgenoot als vragensteller aantreden!

We wisten al dat er stadsgenoot als kandidaat op de bekende stoelen zit, maar het programma krijgt nog een extra Haagse tintje!

Willie Wartaal

Laten we de vragensteller uit Den Haag even voorstellen!

Willie Wartaal, beter bekend als Wiwa, is een Nederlandse rapper, acteur én televisiepresentator. Hij brak in 2005 door als onderdeel van de rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig. Met nummers als Watskeburt?! en Sterrenstof zetten ze Nederland op zijn kop, waarna ze al snel internationaal terrein boekte in onder andere Duitsland en Engeland. 

De slimste mens

Onder leiding van Philip Freriks en Maarten van Rossem gaan de kandidaten de strijd met elkaar aan door zoveel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Ook vragen dus van onze stadsgenoot! Ben je benieuwd of een inwoner de slimste mens wordt? Kijk dan vanaf 31 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 naar De slimste mens.

Meer nieuws over Den Haag:

Author

Comments are closed.