Van een appartement tot een villa: er staan genoeg woningen te koop op Funda. Deze keer viel ons oog op een huis met veel glas-in-lood details en een groene achtertuin. Het klinkt misschien niet super bijzonder, maar wacht maar tot je het ziet. Kijk je mee?

De authentieke gevels en de glas-in-lood bovenramen geven de voorkant van de woning een bijzondere look. Het voelt als een oude stadswoning in een nieuw jasje.

Glas-in-lood

Het glas-in-lood zie je op meerdere plekken in het huis terug. De ramen aan de voor- en achterkant hebben het en ook de schuifpui tussen de woonkamer en de eetkamer bestaat eruit. Wat nog meer opvalt zijn de kleuren van het bijzondere glaswerk. De combinatie van geel, blauw, rood en transparant geeft een kleurrijke uitstraling aan het huis.

Veel groen

Als je door de tuindeuren stapt sta je op de veranda met uitzicht over de groene tuin. Er loopt een pad door de tuin die omgeven is met bomen en planten. Je kan kiezen om op de veranda voor te zitten of toch liever op het terras achter in de tuin. Een boek lezen, kijken naar alle vogels en insecten die de groene oase aantrekt of gewoon lekker zonnen: in deze tuin kan het allemaal.

De aankleding

Iedereen heeft zijn eigen smaak en een huis koop je zonder meubels, maar de inrichting van dit huis kan wel een inspiratie zijn. De bewoner heeft gekozen voor neutrale kleuren als basis met een kleurrijke aankleding. Dit kleurrijke komt weer mooi samen met de glas-in-loodramen op de benedenverdieping. Zo hangt er bijvoorbeeld in de woonkamer een groot schilderij, wat matcht met de kleuren van de kussens op de bank. De muren in de keuken zijn lichtroze, wat weer goed samengaat met de de kleden op de bank en in de woonkamer zijn twee ingebouwde boekenkasten waarvan zelfs de boeken in kleur matchen met het huis. Je moet ervan houden, maar dat er goed over nagedacht is zie je.

Let’s talk numbers

De vraagprijs van deze woning bedraagt 625.000 euro. Wat krijg je daarvoor terug? 108 vierkante meter aan woonruimte, twee woonlagen, zes kamers, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een achtertuin van 48 vierkante meter.

De plaatjes

Benieuwd hoe het eruit ziet? Neem hier een kijkje:

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Meer over wonen:

Comments are closed.