Wmo-vervoerders in Den Helder hebben een nieuwe mogelijkheid om hun klanten adequaat te informeren over de beschikbaarheid van taxiritten. Een speciale app biedt duidelijk overzicht van zowel het aantal uitgevoerde als het aantal nog beschikbare ritten. 

“Onze gebruikers van wmo-taxivervoer willen weten hoeveel ritten ze nog beschikbaar hebben. Met de app kunnen de taxivervoerders hen daarover informeren zodra de klant instapt. Dit geeft direct duidelijkheid voor klant en vervoerder en kost geen extra tijd”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Zekerheid “Met het gebruik van de app is er heel snel zekerheid over het nog te rijden ritten van de Wmo-taxivervoer gebruiker. Geen onnodig uitpluizen meer voor zowel de vervoerder als de vervoerde. De app geeft direct duidelijkheid aan beide partijen. Dat voorkomt onrust bij de klanten”, stelt de woordvoerder.

Lees ook:

Taxicontrole tijdens Tilburgse kermis krijgt positieve reacties Van machinist naar taxichauffeur: ‘Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk’ Van en naar Schiphol met de taxi: RTC introduceert goedkoper vast tarief U las zojuist één van de gratis premium artikelen Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Comments are closed.