Voor liefhebbers van de serie The Crown is het vast geen nieuws, maar er zit een televisieserie aan te komen over het leven van onze koningin Máxima. De serie heeft een Haags tintje, want de rol van Beatrix wordt vertolkt door een Haagse actrice.

De in Den Haag geboren actrice Elsie de Brauw (62) gaat de rol van koningin Beatrix spelen in de nieuwe serie die vanaf komend jaar te zien is op Videoland.

Van prinses naar koningin Máxima

De opnames voor de zesdelige serie Máxima zijn in juni begonnen. De Videoland-serie vertelt het verhaal vanaf het moment dat Máxima verschijnt naast de (toen nog) kroonprins Willem-Alexander en alle struikelblokken waar het stel vanaf dat moment tegenaan liepen zoals de rol van haar vader bij het huwelijk. Spannend dus!

Delfina Chaves speelt in de serie prinses en koningin Máxima en Martijn Lakemeier neemt de rol van kroonprins en koning Willem-Alexander op zich. De Haagse Elsie de Brauw en de Duitse Sebastian Koch spelen de rol van voormalig Koningin Beatrix en Prins Claus.

In 2024 kun je de serie Máxima streamen op Videoland.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.