Het bekendste warenhuis van Nederland, Vroom & Dreesmann sloot zeven jaar geleden, in 2016, haar deuren na een faillissement. Door veel Hagenaars wordt V&D nog steeds gemist. Maar waarom?

Telkens als er iets nieuws gebeurt met een pand waar ‘vroeger’ Vroom en Dreesmann zat, horen we het weer: ‘Ik mis de V&D zo erg!’. En ja, V&D (zowel in de binnenstad als op de Leyweg, Leidsenhage en bij In de Boogaard) was voor veel mensen dé plek om lekker te shoppen of een bak koffie te doen, maar hij is toch écht weg.

Het gemis van V&D

De Schoolcampus, La Place of gewoon de cd-afdeling; veel mensen missen Vroom en Dreesmann. Maar mis je dan de hele zaak, of is er dan een specifiek stukje van het voormalige warenhuis dat je mist? En zijn daar nog foto’s van? Wij zoeken jouw verhaal.

Laat ons in een bericht op Facebook of via het e-mailadres [email protected] weten wat V&D zo bijzonder maakte en/of waarom je daar zo graag kwam, laat ons ook het filiaal weten en (helemaal leuk) deel je foto’s van Vroom en Dreesmann als je die nog hebt. Binnenkort lees je dan misschien jouw herinneringen aan het warenhuis terug in een artikel op indebuurt.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.