Het strandseizoen in Den Haag is begonnen. Wij struinen de kustlijn weer af en spreken met de barmannen- en vrouwen op het strand. 

Beachbabe Sadaf studeert mondzorgkunde, maar werkt daarnaast al drie jaar voor de eigenaren van Miss Maui op Scheveningen.

Wat vind je leuk aan werken op het strand?

Als je sociaal bent ingesteld, is dit volgens beachbabe Sadaf de ideale plek om te werken. “Het contact met verschillende mensen maakt het werk echt leuk. Elke dag ga ik er met plezier naartoe. De sfeer is fijn. Mensen hebben er zin in, komen met een glimlach binnen. Of ze hier nu wonen of op vakantie zijn.”

Wat vind je minder leuk aan het werken op het strand?

Naast de fijne sfeer op het strand zijn er ook uitdagingen. “Het is natuurlijk ook zwaar werk, met lange shifts die soms hun tol eisen. Zo zet ik school weleens opzij om hier te kunnen staan.” Want hoewel je shifts van tevoren doorgeeft, zijn er onverwachte deadlines en herkansingen. “Het is dus best een uitdaging om een balans te vinden tussen werken en studeren. Met shifts die soms 11 tot 12 uur duren, kan het vermoeiend zijn, en je blijft vaak zonder energie achter om te studeren, te sporten of andere leuke dingen te doen.”

Wat doe je naast het werk in de strandtent?

“Ik studeer mondzorgkunde en start na de zomer aan mijn derde jaar. In vergelijking met werken in de horeca is mondzorgkunde een totaal andere wereld, maar het maakt het werk hier des te leuker.” Verder vindt ze het leuk om met haar vriendinnen op pad te gaan. “En om te reizen. Ik spreek inmiddels vijf talen: Nederlands, Engels, Duits, Afghaans en Indisch.” Dat komt ook weer goed van pas in de strandtent.

Wat is het mooiste compliment dat je van een gast hebt gekregen?

Daar moet ze even over nadenken. “Ik hoor veel verschillende dingen, zoals dat ik gastvrij ben en altijd met een glimlach naar de mensen toe sta. Natuurlijk heb ik ook weleens mindere dagen, maar ik probeer mijn privéleven echt privé te houden en mijn gasten altijd met open armen te ontvangen. Het is belangrijk voor mij om een goede indruk achter te laten,” vertelt ze. “Als ze je dan de volgende keer herkennen is dat echt heel leuk. Je bouwt een band op met de klanten, laat een indruk achter. Al hebben ze je maar één keer gezien.”

Wat is het lekkerste gerecht dat we bij jou kunnen bestellen?

Daar hoeft beachbabe Sadaf niet lang over na te denken. “Keuze genoeg, maar ik vind de zalm echt heerlijk. Mals en goed bereid. Ik houd van gezond eten, dat maakt de keuze makkelijk.”

Wat is je favoriete zomerse drankje om te serveren?

“Dat is een mocktail! De Peachy Roses vind ik zelf het lekkerst, verfrissend en zoet.”

Waarom wil jij de Beachbabe van 2023 worden?

“Ik wil graag winnen omdat ik er 100% zeker van ben dat we de leukste strandtent van Scheveningen zijn. Gasten komen hier voorbij, maken een rondje langs de andere tenten en komen hier weer terug. Dat laat zien hoe we ons best doen. We krijgen goede feedback, we staan met een leuke groep en ontvangen de gasten met een glimlach. De sfeer is fijn en altijd heel gezellig hier. Deze titel winnen is een bevestiging van hoe we ons best doen.”

Wij vinden dat de dames en heren die op het strand werken het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. De komende weken stellen we verschillende hunks en babes uit Den Haag aan je voor. Als de laatste kandidaat zich heeft voorgesteld vragen we je om te stemmen op jouw favoriet. De winnaar of winnares wint eeuwige roem en een prachtige bokaal met de titel Beachbabe/hunk 2023. Dit was de winnaar van vorig jaar!

Lees meer over de beachbabes en -hunks

Comments are closed.