Het straatbeeld van Den Haag kan gedurende het jaar veranderen. Bijvoorbeeld als er een nieuwe zaak opent. Wil jij graag weten welke winkels en horecatenten in Den Haag nieuw zijn? Meld je dan aan voor de hotspotalert!

Hoe werkt de hotspotalert van indebuurt? Als er een zaak opent in Den Haag schrijft de redactie van indebuurt hier vaak een artikel over. Denk aan een nieuwe horecazaak in het centrum of een nieuwe kledingwinkel aan de rand van de stad. Als jij je aanmeldt voor de hotspotalert krijg je direct een mail als indebuurt er een artikel over schrijft. Hierdoor ben je altijd op de hoogte!

Hotspotalert van indebuurt Den Haag

Om deze mails te krijgen, vul je hieronder je e-mailadres in. Je ontvangt geen bevestiging, maar bent automatisch ingeschreven als je op ‘versturen’ klikt. Vervolgens krijg je een mail als er een artikel over een nieuwe zaak in Den Haag verschijnt.

Waarom aanmelden voor de hotspotalert een goed idee is

  • Omdat Den Haag boordevol creatieve ondernemers zit die leuke zaken openen.
  • Zodat je weet waar je je volgende etentje kan plannen!
  • Om indruk te maken op je vrienden door je grote stadskennis.

Kortom, tijd om je in te schrijven!

Comments are closed.