Dit wil je! Den Haag is voor veel leuke Hagenaars dé stad waar ze heerlijk kunnen wonen, zo ook voor Bekende Nederlanders (BN’ers). Voor mensen die altijd al hebben willen weten waar deze BN’ers te vinden zijn is er nu een heuse bustour langs de huizen van deze ‘celebs’.

Van Ome Willem (Edwin Rutten), onze eigen premier Mark Rutte, royalty watcher Sandra Schuurhof tot Bart Chabot, Di-rect bandleden Marcel Veenendaal, Spike (Frans van Soest) en vele anderen: ze wonen allemaal in Den Haag en de bus van de sterrentour rijdt ze allemaal langs.

Celebrity Tours

Op de website van Bekende Buren wordt dagelijks geschreven over de (luxe) stulpjes van BN’ers. Zo ook over de BH’ers (Bekende Hagenaars). Op zaterdag 9 september vindt de eerste Celebrity Tour van Den Haag plaats. Eigenlijk ken je dit soort tours wel uit Hollywood, maar nu voor het eerst in onze eigen stad.

Een touringcar rijdt langs de woningen van deze bekende mensen en jij hoort van een gids wie er woont en wat dat huisje heeft gekost. Superleuk wordt het natuurlijk wanneer je ook nog een BN’er in het echt spot, maar dat is niet gegarandeerd.

Instappen maar

Voor 44,95 euro stap je in de bus op het busplatform op Den Haag Centraal voor een drie uur durende tocht langs de huizen van de Haagse sterren. Deze dag vertrekken twee tours, maar de organisatie heeft al laten weten de tour vaker te willen organiseren.

Heb je zin in deze busreis langs locaties waar prinsen, prinsessen, acteurs, muzikanten en de rest van bekend Nederland woont? Via deze link kun je een plaatsje in de bus reserveren.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.