Het is alweer even geleden dat je inwoners massaal wijnen, wijnen, wijnen hoorde roepen. Wie weet komt daar van vrijdag 8 maart tot en met zaterdag 9 maart verandering in, want dan is het Wijn Festijn in Den Haag!

Bij het Wijn Festijn kun je wijnen van tientallen (Haagse) ondernemers proeven. Vergeet niet je slok in de emmer uit te spugen! Daarnaast kun je hier alles leren over wijn en hoe het gemaakt wordt. Vind je een van de wijnen extra lekker? Neem dan een flesje mee naar huis!

Hapjes bij Wijn Festijn

Drinken op een lege maag is nooit slim en daarom kun je bij Wijn Festijn genieten van kleine hapjes. Denk aan kaasjes, druiven of charcuterie. Ook aan vegetariërs is gedacht. Heb je tijdens het festival nog niet alle wijnen en hapjes geproefd? Dan kan je ook naar een editie in een andere stad. Naast Den Haag komt het Wijn Festijn ook naar Haarlem.

Wijn Festijn Den Haag 2024

Het Wijn Festijn is op vrijdag 8 maart tot en met zaterdag 9 maart in Den Haag in de Grote Kerk. Tickets kosten 16,50 euro en voor vriendentickets betaal je 14 euro. Meer informatie vind je hier.

Proost!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.