De artikelen van indebuurt zijn voor alle inwoners van Den Haag, niemand uitgezonderd! We willen voor iedereen toegankelijk zijn en daarom vind je bij elk artikel een voorleesknop.

De functie is speciaal voor inwoners met een visuele beperking, mensen die laaggeletterd zijn of voor iedereen die het gewoon fijn vindt om voorgelezen te worden.

Met de voorleesknop wordt elk artikel – zoals de naam al doet vermoeden – voorgelezen. Je vindt de voorleesknop rechts naast de kop van het artikel. Hier zie je ook hoe lang het voorlezen duurt. Je kunt het voorlezen pauzeren of eventueel vooruit- of achteruitspoelen.

Voorleesknop op indebuurt

De artikelen worden voorgelezen door een levensechte stem, waardoor het prettig klinkt. Hierdoor luister je naar de leukste interviews met stadsgenoten, hoor je alles over die nieuwe zaak in het centrum en word je geïnformeerd over de laatste horecanieuwtjes.

Tekst loopt door onder de afbeelding >

De redactie is nog in de ontwikkelfase en daarom kunnen er kleine foutjes in zitten. Valt jou iets op? Laat het dan weten aan [email protected].

Lees ook…

Comments are closed.