News

Published: 11 February 2022Modified: 3 March 2022

Do you live in The Hague and do you have a low income? Then you can pick up 1 coronavirus self-test per person free of charge. The self-tests are available at different places in the city.

The Hague has a total of 100,000 free self-tests available. The tests are provided by the Armoedefonds (Poverty Fund).  

The free self-tests are meant for people with an income which is lower than 120% of the social minimum. Information on the social minimum can be found on the website of the UWV.

Where can you pick up the self-test?Below you will see the places where you can pick up a free self-test, per city district.

Organisation Address Aandachtscentrum Den Haag Schoolstraat 18 Bibliotheek Schilderswijk Koningstraat 493 Bibliotheek Transvaalkwartier Hobbemaplein 30 De Paardenberg Paardenbergstraat 1 Gemeentelijke Kredietbank & Pandhuis Korte Lombardstraat 11 JIP Amsterdamse Veerkade 17-A JIT Noord Hobbemastraat 67 JONG Schilderswijk Paardenbergstraat 1 Kessler Stichting De la Reyweg 530 Leergeld Den Haag Newtonstraat 4B Lukaskerk Om en Bij 2 Stek Den Haag Parkstraat 32 Stichting De Volharding Roggeveenstraat 116 Stichting Jeugdwerk Den Haag Van Mierisstraat 226 Stichting Kompassie Laan 20 Wereldhuis Den Haag Paardenbergstraat 1A Stichting Wijkz Jeugd Elandstraat 88 Organisation Address Bibliotheek Escamp Leyweg 811 De Kinderwinkel Van Baerlestraat 113 – 115 Humanitas Haaglanden Leyweg 813 JIT Zuid Soesterbergstraat 127 Kariboe Bibi Vrederustlaan 96 Ontmoetingscentrum Morgenstond 1e Eeldepad 3a Participatie Keuken Guntersteinweg 377 Stichting Anna’s Gedoe Steenwijklaan 372 Stichting bij Betje Westhovenplein 72 Stichting Leefbaar voor Iedereen Durgerdamhof 2 Weggeefwinkel Bea-Nix Vierheemskinderenstraat 4 Wijkcentrum Bouwlust Eekhoornrade 215 Organisation Address Bibliotheek Haagse Hout Theresiastraat 195 Haags Ontmoeten van Wijkz, Xtra Van Alkemadelaan 670 Kledingbank Den Haag Robijnhorst 191 Stichting Petje Af Den Haag Diamanthorst 10 Stichting Wijkz Johannes Camphuijsstraat 25 Stichting Wijkz Jan van Riebeekplein 90 Stichting Wijkz Ivoorhorst 155 Organisation Address Centrum Laakhavens Laakweg 235 Het Daklozenloket Binckhorstlaan 119-1 Impact Schipperskwartier Rijswijkseweg 252 ISN Molenwijk Moskee Stuwstraat 277 Leger des Heils W&G Noordwest Binckhorstlaan 287 Stichting Harlin Ketelstraat 23 Stichting Multi Vooruit Peilstraat 67 Vadercentrum Adam Jonckbloetplein 24 Stichting Wijkz Cromvlietplein 120 Wijkcentrum de Wissel Van Meursstraat 1b Organisation Address Bibliotheek Loosduinen Loosduinse Hoofdstraat 555 Stichting Wijkz Georges Bizetstraat 25 Organisation Address Stichting Welzijn Scheveningen Prins Mauritslaan 82 Wijk- en dienstencentrum Het Couvéehuis Frankenslag 139 Wijk- en dienstencentrum Het Kalhuis Badhuisstraat 177 Wijk- en dienstencentrum De Mallemok Westduinweg 38d Wijk- en dienstencentrum Het Trefpunt Tesselsestraat 71 Organisation Address Bibliotheek Segbroek Weimarstraat 353 Buurt-en-kerkhuis Bethel Thomas Schwenckestraat 28/30 Voedselbank Haaglanden has different locations. You can also pick up a self-test there.

Haags Ontmoeten has different locations. You can also pick up a self-test there.

Positive self-test? Is the result of your self-test positive? Make an appointment to get tested at the GGD. The GGD test will give you more certainty than a self-test. The test at the GGD is also free. Make an appointment through the website Coronatest.nl. You can also call tel. 0800-1202.

If everybody who has the coronavirus stays at home, fewer people will become ill.

Author

Comments are closed.