Ben jij ook zo’n van van de Zuid-Koreaanse Netflix-hitserie Squid Game? Dan hebben we goed nieuws: het wereldberoemde spel komt 13 november naar Amazing Taste aan de Fluwelen Burgwal 2 in Den Haag. Niet de dodelijke variant natuurlijk en je kunt geen geld winnen, maar héél veel lekkers.

Voor wie de laatste tijd onder een steen lag: Squid Game vertelt het verhaal van vierhonderd blutte mensen die hun leven wagen voor 33 miljoen euro. Hiervoor moeten zes kinderspellen worden gespeeld. Als je verliest, dan is het game over en ga je dood.

Dit is de challenge

Geen paniek! De Squid Game Challenge die zaterdag 13 november naar Amazing Taste komt (dat restaurant waar je betaalbaar lekkers uit heel Azië kan scoren), is een stuk gezelliger en er worden megaveel prijzen weggegeven. Alle 100 deelnemers winnen wel iets, dus je gaat sowieso niet met lege handen naar huis.

Tijdens de challenge ga jij één van de uitdagingen aan die ook in de Netflix-serie plaatsvindt: je gaat uit een zogenaamd Dalgona koekje figuurtjes te schrapen. Denk aan cirkels, hartjes en sterren. Zeker omdat het populaire Koreaanse koekje enkel van suiker en baking soda is gemaakt is dat geen makkie! Ook heb je een beperkt aantal minuten om het klusje te klaren. Een portie stalen zenuwen is dus geen overbodige luxe.

Lees verder onder de foto >

Het Koreaanse Dalgona koekje. Foto: Amazing Oriental

Zo doe je mee

Bij elke bestelling die je tot 12 november bij Amazing Taste doet, ontvang je een ticket. Op de achterkant van de kaart staat een QR-code. Scan de QR-code en zie of je bent uitgenodigd voor de Dalgona Challenge.

Er worden 100 kaarten verloot dus de kans is groot dat jij erbij zit. Als dat zo is, dan meld je je aan via de website en ontvang je een bevestiging via de mail.

Dit kun je winnen

Is het jou gelukt om op zaterdag 13 november de figuurtjes op tijd uit het Dalgona koekje te snijden? Dan win je één van de volgende gave prijzen:

5 x Cadeaubonnen ter waarde van € 20,-

25 x Amazing Taste kaarten (snack, bubble tea, broodje en menu naar keuze)

70 x Samengesteld menu (large)

Eet smakelijk alvast en als je mee gaat doen: héél veel succes!

Write A Comment