Wijn of bier en hardlopen, geen goede combinatie? Volgens de organisatie van de wine en brewery run in Den Haag wel! Tijdens het hardloopevent ren je langs de mooiste plekjes van de stad waar je ook nog eens een lokaal wijntje of biertje drinkt.

Half rennend je verslikken in een beker water? Nee, bij deze hardloopwedstrijd pakken ze dat beter aan. Je loopt een route van 8 of 11 kilometer door de stad en onderweg stop je even om een lekker drankje te proeven.

Wijn en bier run

Zondag 3 oktober zijn er in Den Haag twee hardloopwedstrijden. De brewery run waarbij de route zo’n 11 kilometer is, je stopt onderweg om allerlei lokale biertjes te proeven en de wine run van 8 kilometer.

Bij beide runs kun je kiezen uit twee routes en die loop je lekker op je eigen tempo. Onderweg stop je twee keer om bij te komen en een biertje of wijntje te proeven. De start is tussen 12.00 en 14.00 uur op het Plein en de finish is bij brouwerij Kompaan. Deelname kost €30,- en een ticket kun je online bestellen.

Lees ook…

Author

Comments are closed.